FinanciŽle bijdrage

Lenen of schenken?

Water-Right gelooft niet in het weggeven van diensten of producten. Verschillende onderzoeken tonen aan dat weggeven niet de meest effectieve manier is om goede resultaten te bereiken, omdat hierdoor een positie van afhankelijk wordt gecreëerd. De pompen worden verkocht op basis van een microkrediet financiering.

De pompen worden dus niet weggegeven maar worden in kleine bedragen per maand afbetaald door de lokale deelnemers. Na afbetaling zijn zij eigenaar. Door te werken met microkredieten biedt Water-Right ook de allerarmsten een startpositie.

Met het geld dat wordt terugbetaald, financieren wij leningen voor weer nieuwe pompen. Zo creëren we een continue hulpbron met steeds het zelfde geld), waardoor steeds meer mensen kunnen beschikken over schoon water. Onder het kopje "business model" wordt op deze site in detail uitgelegd hoe dat werkt.

Hoe meer sponsors Water-Right ondersteunen, hoe sneller en groter de effecten van ons initiatief op de gezondheid en leefomstandigheden in ontwikkelinglanden Hoe meer sponsors blijft gelijk
Als u interesse heeft om ons te sponsoren, dan kunt u dat doen op de volgende wijze:
U stort een bijdrage op bankrekening 48.74.11.056 ten name van Stichting Water-Right Nederland te Driebergen Rijsenburg.
 
Algemeen Nut Beoogende Instellingen (ANBI)

De Stichting Water-Right is bij de belastingdienst geregistreerd als organisatie voor goede doelen.
wat kunt u doen
Stichting Water-Right
Horstlaan 10a
3971 LC Driebergen-Rijsenburg
Tel: (+31) 343 533569
E-mail: info@water-right.nl
KvK: 30217002
Rek. nr.: 48.74.11.056
Uitleg

Breng een bekende op de hoogte van ons bestaan en ons werk. Het e-mail adres dat u invult wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.