Sponsors

Zonder sponsors geen Water-Right. De bijdragen van onze sponsors geven ons de mogelijkheid om onze missie te verwezenlijken. We bedanken op deze plek daarom onderstaande bedrijven en organisaties voor hun vertrouwen in ons.

ViteauViteau

Een watercooler moet een gemak zijn, er moet lekker water uitkomen en je moet er vooral geen omkijken naar hebben. Als grootste onafhankelijke leverancier van bronwater realiseren wij ons dat als geen ander. Een mooi gegeven dat wij al meer dan tien jaar succesvol vertalen in hoogwaardige service, kwaliteitsproducten en gemotiveerd personeel.

CCVCCV

CCV richt zich met haar kernactiviteiten op het Europese elektronische betalingsverkeer. Met ondernemingen in België, Duitsland en Zwitserland is CCV een internationaal opererende onderneming. In Nederland is CCV marktleider op het gebied van PIN- en Chipknipautomaten en specialist in verwerking en online autorisatie van financiële- en spaarkaarttransacties en het ontwikkelen en beheren van loyalty(spaar)- en klantenkaartsystemen.

DatatrieveDatatrieve

Datatrieve Software B.V. is gevestigd in Middelburg en levert ICT diensten aan kleine organisaties in het midden- en kleinbedrijf. Datatrieve verzorgt voor Water-Right de adminstratie van de geinstalleerde waterpompen.

Fish EyeFish Eye

Complexe boodschappen communiceren is een kunst. Door communicatie en kunst te combineren kun je complexe boodschappen simpel presenteren. Fisheye media visualiseert de communicatie. Film, vormgeving en webdesign staan centraal in de integrale communicatie aanpak.

Hollands Wild reclamebureauHollands Wild reclamebureau

Hollands Wild is een allround reclamebureau in Utrecht,
dat wil zeggen dat Hollands Wild allround reclame maakt:
concept, ontwerp, creatie, realisatie en activatie.

Tribal DDBTribal DDB

Tribal DDB Amsterdam is een interactive marketing bureau met een focus op online marketing. Het bureau werkt voor klanten als Achmea, KLM, Philips, en Unilever. Van viral marketing, via marketing in social networks als Hyves, tot mobile marketing, Tribal DDB verzorgt het complete palet. Altijd met het oog op een duidelijk meetbaar resultaat. Hun werk werd vele malen bekroond door diverse vakjury’s. Voor Water-Right ontwikkelde Tribal DDB Amsterdam de website.

DDBDDB

DDB Amsterdam is een van de grootste en meest toonaangevende communicatie bureaus in Nederland. Hun werk (voor klanten als Volkswagen, Unilever en Centraal Beheer Achmea) won alle denkbare nationale en internationale vakprijzen. Zowel op het gebied van effectiviteit als op het gebied van creativiteit. Het bureau helpt Water-Right met alles wat te maken heeft met communicatie in de breedste zin van het woord.

wat kunt u doen
Stichting Water-Right
Horstlaan 10a
3971 LC Driebergen-Rijsenburg
Tel: (+31) 343 533569
E-mail: info@water-right.nl
KvK: 30217002
Rek. nr.: 48.74.11.056
Uitleg

Breng een bekende op de hoogte van ons bestaan en ons werk. Het e-mail adres dat u invult wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.